Unika resor

UGANDA RWENZORI

 Alla som rest med oss till Uganda säger att de ser annorlunda på livet nu. Det går aldrig ta tillbaka en resa eller upplevelse. Lika lite som en kan oläsa en bok.

Att resa djupt

Gardens_frukost_750Deep Travel är ett litet företag som förmedlar guidning, boende och kontakter i Uganda, skräddarsyr och arrangerar paketresor. Vi har fastnat för att resa på djupet, det vill säga stanna länge på en plats, ta del av landets kultur och folksjäl, bo som de flesta, äta som de flesta och umgås med folk som lever på platsen. Att resa med oss blir en snabbare väg till att resa djupt, se hur det vardagliga livet är och möta folk lite djupare än bara som en turist på genomresa..

Vårt koncept

Vårt unika koncept ger dig möjlighet att utforma din resa utifrån din personliga budget, dina intressen, vad du vill ha ut av din resa. Våra resenärer upplever vårt upplägg som något de saknat, en möjlighet att göra en spännande självständig resa men med tryggheten att ha en svensk “Ugandakännare” på plats. På sidan så går det till kan du läsa mer om hur vi jobbar med detta.

Dickens_guinness_smartphoneDeep Travel vänder sig till dig som som tilltalas av vårt koncept och våra värderingar och därför väljer Uganda som resmål men också till dig som av någon anledning skall åka till Uganda och behöver lite hjälp. Vi har även paketresor som vi satt ihop utifrån vad våra tidigare resenärer uppskattat mest. Det går utmärkt att ta delar ur de resorna, lägga till, dra ifrån och ändra i programmet. Se våra paketresor här eller gör en förfrågan för en skräddarsydd helt unik resa.

Våra kontakter

Vi älskar Uganda och har ett stort kontaktnät efter många resor och längre vistelser i landet. Vi lägger stor vikt vid varje resenärs personliga upplevelse och förberedelserna hemma i Sverige. Från att du bestämt dig för att åka med oss kan du höra av dig om allt från packdetaljer till ändringar i resplanen. Uganda är vårt livs bästa resmål och vi hoppas att vi kan hjälpa till att göra det till även ditt livs resa!

Vad gör din resa med Deep Travel unik?

Gillar du musik kanske du skulle uppskatta ett samtal över en kall öl med en lokal DJ? Låter matlagning med en ugandisk familj spännande? Skulle du vilja hälsa på i en ugandisk skola? Är det fågellivet du vill åt eller har du en dröm om att se bergsgorillorna? JagcyklarFotboll är stort i Uganda, kanske vill du coacha ett knattelag eller gå på en match på stadion i Kampala. Vill du dansa mitt i Afrikas hjärta? Slappa på en beachresort vid Victoriasjön? Kanske en kombination av allt det där? Det finns mycket att upptäcka! Vi kan också erbjuda allt av ovanstående och många härliga utflykter på plats i Uganda.

Skräddarsydd resa på riktigt

För att vi ska kunna göra det vi är riktigt bra på föreslår vi att du kontaktar oss. Vi pratar Uganda och du berättar vad du vill ha ut av din resa. Sedan återkommer vi med ett förslag och en offert. Först därefter bestämmer du om du vill resa med Deep Travel. Vi är mycket måna om att hitta personliga lösningar och stolta över att skapa en helt unik resa för varje ny kund.