Uganda on a shoestring

Att resa i Uganda tar mycket tid och kraft då vardagslivet, bussar, bokningar osv sker på helt annat vis än vi är vana vid. Första resorna i Uganda gjorde vi med vänner som bodde där och det blev så mycket enklare och roligare. Vi kunde fokusera på möten och upplevelser snarare än bussavgångar och utflyktsmål. Något av detta vill vi ge med denna resa. Du får en svensk guide med stor Ugandavana som kan hjälpa till med sånt som vanligtvis uppstår i Uganda, det gör att du snabbt kommer in i landet och hinner börja resa på djupet. 

Därför har vi tagit fram denna billiga resa på tre veckor för dig som inte är rädd för äventyr och enkla förhållanden. Du bor och äter enkelt, har möjlighet att besöka skolor, människor i deras hem, marknader, lokala barer och restauranger. Ett boende i centrala Fort Portal ingår, i det fall du övernattar i andra städer betalar du boende själv. Vi ger förslag på aktiviteter och utflykter.

I denna resa ingår:

  • Planering av resan
  • Boende i hus eller lägenhet i Fort Portal
  • Personligt möte i Sverige där vi går igenom packlistor, saker som är bra att veta o.s.v.
  • Förslag på transportlösningar, utflykter och aktiviteter
  • Svensk Deep Travelkontakt som befinner sig  i landet

En person från Deep Travel möter upp i Fort Portal,  Du betalar din egen flygresa samt försäkringar. Du står för mat, transporter, aktiviteter och boende då du ej är i Fort Portal. Det går bra att åka själv eller i grupp. Priset går ned något om ni är fler då boendekostnader blir lägre. Nedan pris är beräknat per person om ni är 1-3 resenärer.

Från:4000 SEK/person (inkl. moms). Boka här

Att skräddarsy sin egen resa går alltid utmärkt hos Deep Travel. Du kan plocka delar av denna resa eller någon av de andra, komma med egna förslag eller  låta oss utforma din resa efter dina önskemål.