Skräddarsydd resa

Att skräddarsy sin egen resa går alltid utmärkt hos Deep Travel. Detta ger dig möjlighet att utforma din resa utifrån din personliga budget, dina intressen och vad du vill ha ut av din resa. Låter matlagning med en ugandisk familj spännande? Skulle du vilja hälsa på i en ugandisk skola? Är det fågellivet du vill åt eller har du en dröm om att se bergsgorillorna? Fotboll är stort i Uganda, kanske vill du coacha ett knattelag eller gå på en match på stadion i Kampala. Vill du dansa mitt i Afrikas hjärta? Gillar du musik kanske du skulle uppskatta ett samtal över en kall öl med en lokal DJ? Slappa på en beachresort vid Victoriasjön? Kanske en kombination av allt det där? Det finns mycket att upptäcka!

Hur går det till?

För att vi ska kunna göra det vi är riktigt bra på föreslår vi att du kontaktar oss. Vi pratar Uganda och du berättar vad du vill ha ut av din resa. Sedan återkommer vi med ett kostnadsfritt förslag och en offert. Först därefter bestämmer du om du vill resa med Deep Travel. Vi är mycket måna om att hitta personliga lösningar och stolta över att skapa en helt unik resa för varje ny kund. 

Pris?

Då varje skräddarsydd resa är unik måste vi räkna fram priset när vi vet din budget, vad du vill göra och vad för slags boende, transport, aktiviteter och guidning du vill ha på plats i Uganda. Det är helt kostnadsfritt att låta oss ta fram ett förslag och en offert.

Kontakta oss här